Huzurevleri
    




Yaşam varsa, umut vardır. (Cicero)
BAĞIŞÇILARIMIZ

Derneğimizin 50 yıla yaklaşan tarihinde yardımsever halkımız bizleri yanlız bırakmamış, ayni ve nakdi yardımlarıyla, gönüllü çalışmalarıyla katkısını sürdürmüştür. Yıllar boyunca Derneğimize bağışta bulunan, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen binlerce kişiye saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Derneğimiz tarafından açılan huzurevimizin kuruluşunda yardımlarını esirgemeyen, sanayici ve iş adamlarını da teşekkürü bir borç biliriz. Tüm katkı yapanlara minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz . Arşivimizden derleyebildiğimiz kadarıyla, kuruluşundan günümüze derneğimize destek olan kurumsal bağışçılarımıza ilişkin bilgilere de aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kuruluş sonraki süreçte de iyiliksever ve yardımsever halkımızın Derneğimize katkısı devam etmiş, başta atık kağıt ve kurban bağışları olmak üzere, ayni ve nakdi bağışlarıyla halkımız Derneğimize ciddi katkı yapmıştır. Ayrıca, özellikle son dönemde proje bazında sponsorluklar da gündeme gelmiş, bu kapsamda, asansör yapımı, huzurevimizin 4. Katının yenilenmesi gibi projelerde çeşitli gerçek ve tüzel kişilerin sponsorluğu sağlanmıştır. Bu çerçevede projelerimize destek olan bağışçılarımıza ilişkin bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Diğer belgeler:


 
© 2009 - Huzurevleri Kurma ve Yaşatma Derneği Web Tasarım & Uygulamaları: İstanbulNet